Selasa, 02 September 2014

ρονται να ταξιδεύο

Αν σας ενδιαφέρει μια καριέρα στην ακτινολογία, μπορεί να εκπλαγείτε με τη μεγάλη ποικιλία από επιλογές στη διάθεσή σας. Όχι μόνο υπάρχουν αρκετές περιοχές της ακτινολογίας στην οποία να εξειδικεύονται, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές όταν πρόκειται για το πού να εκτελέσει την εργασία σας. Μπορεί να θέλετε να εξετάσει ένα ταξίδι εργασίας ακτινολογίας για να βάλει πραγματικά τις ικανότητές σας για την καλή χρήση.

Με μια έλλειψη γνώστες τεχνικοί ακτινολογίας σε ορισμένες περιοχές της χώρας, πολλά νοσοκομεία έχουν καταφύγει στην πρόσληψη ξένους να εκτελούν περίπλοκες εργασίες ακτινολογίας. Οι Ταξιδεύοντας τεχνικοί ακτινολογίας που χρησιμοποιούνται από έναν οργανισμό, που τους βάζει σε σχέση με τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα που χρειάζεται βοήθεια. Η τεχνολογία στη συνέχεια ταξιδεύει στο νοσοκομείο και μένει στην θητεία για έναν μέσο όρο τριών μηνών. Εκτελούν όλα τα καθήκοντα ακτινολογίας όπως ακτίνες-Χ και τα υπερηχογραφήματα, και μερικές φορές ακόμη και να βοηθήσει το προσωπικό με άλλα καθήκοντα, αν χρειάζεται τέτοιου είδους βοήθεια.

Αν αυτό ακούγεται ενδιαφέρουσα, μπορεί να αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να προσγειωθεί μια εργασία που ταξιδεύουν ακτινολογίας. Η αλήθεια είναι, υπάρχει μια μεγάλη ζήτηση για ανθρώπους σαν εσάς στον ιατρικό τομέα τώρα, και είναι ευκολότερο από ποτέ να βρείτε και να προσγειωθεί μια εργασία που ταξιδεύουν ακτινολογίας. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε. Οι πληροφορίες παρακάτω θα σας βοηθήσουν να βάλετε στο σωστό δρόμο.

Βασικές Απαιτήσεις

Οι απαιτήσεις για ταξίδια θέσεις εργασίας ακτινολογία δεν διαφέρουν πολύ από αυτές ενός τυπικού καριέρα ακτινολογία. Μπορείτε χρειάζονται ένα βαθμό δύο ή τέσσερα χρόνια στην ακτινολογία, καθώς και ένα υπόβαθρο στην ιατρική σχολή. Το είδος της εκπαίδευσης που θα απαιτήσει εξαρτάται από το είδος της ακτινολογίας που θέλετε να κάνετε. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι οι απαιτήσεις αδειοδότησης ακτινολογίας ποικίλλουν από το κράτος, καθώς και μια περιοδεύουσα ακτινολόγος πρέπει να διαθέτουν άδεια πλήρως, ώστε να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Πέρα από αυτές τις βασικές εκπαίδευση, ένα ταξίδι ακτινολόγος πρέπει να είναι πρόθυμοι να είναι μακριά από το σπίτι για μήνες σε ένα χρόνο. Οι περισσότεροι οργανισμοί θα συνεργαστεί με τα ταξίδια τεχνικοί και ορίζουν μια περιοχή όπου η τεχνολογία επιθυμεί να εργαστεί. Ιδανικά, αναθέσεις νοσοκομείο σας θα είναι εντός της περιοχής αυτής. Ωστόσο, ορισμένες συμβάσεις διαρκούν πολύ περισσότερο από τρεις μήνες, και θα πρέπει να έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα, προκειμένου να είναι πραγματικά επιτυχής σε αυτή τη δουλειά.

Όσοι ταξιδεύουν θέσεις εργασίας ακτινολογία, επίσης, πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμοστεί πολύ καλά στις νέες καταστάσεις. Λάβετε υπόψη ότι κάθε νοσοκομείο όπου έχετε υπογράψει μια σύμβαση θα έχει διαφορετικό εξοπλισμό, ένα διαφορετικό προσωπικό, και πολύ πιθανόν διαφορετικές βασικές διαδικασίες. Πρέπει να είστε ένας ανεξάρτητος εργαζόμενος, ο οποίος μπορεί να χειριστεί διάφορες καταστάσεις με επιδεξιότητα, και χρησιμοποιούν την εφαρμοσμένη γνώση για να σας πάρει μέσα από νέο και άγνωστο έδαφος.

Εύρεση εργασίας

Για όσους ενδιαφέρονται να ταξιδεύουν θέσεις εργασίας ακτινολογία, υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι. Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας είναι στο διαδίκτυο. Είναι πιθανό να βρείτε όλα τα είδη των δικτυακών τόπων που προσφέρουν ανακοινώσεις θέσεων εργασίας και πληροφορίες σχετικά με τους οργανισμούς? περιορίσετε την αναζήτησή σας κάτω σε αυτά τα πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στη περιοχή σας.

Ακόμα κι αν δεν βρούμε λίστες εργασίας σε γραφεία στη γενέτειρά σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ρωτήσετε αν είναι ή όχι και αν η μίσθωση. Χρησιμοποιήστε τον τηλεφωνικό κατάλογο για να εντοπίσετε τα κέντρα ακτινολογίας και τα γραφεία εκπαίδευσης στην πόλη σας, καθώς πιθανότατα θα είναι σε θέση να συνδεθείτε με οποιεσδήποτε υπηρεσίες που χειρίζονται ταξιδεύουν θέσεις εργασίας ακτινολογία.

Τέλος, δεν αισθάνονται σαν να πρέπει να δέχεται μια εργασία από την πρώτη υπηρεσία που σας προσφέρει μία. Να θυμάστε ότι όταν ταξιδεύετε, θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο για το πώς προωθεί τη δουλειά σας και τι είδους εμπειρία που θα έχετε. Το ιδανικό γραφείο ακτινολογίας θα συνεργαστεί μαζί σας για να βρείτε τις ιδανικές τοποθεσίες και τις ευκαιρίες για να

εξασφαλιστεί ότι είστε ικανοποιημένοι.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar