Selasa, 02 September 2014

καθώς προσφέρει υψηλότε

Με την οξεία έλλειψη νοσηλευτών σε εθνικό επίπεδο, τα ταξίδια νοσηλευτική έχει έρθει στο δικό του πλαίσιο το επάγγελμα της υγειονομικής περίθαλψης.

Σήμερα, ένα καλά εξειδικευμένο νοσηλευτή με εμπειρία στην ειδικότητα υψηλής ζήτησης μπορεί να βρει βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις σχεδόν παντού στη χώρα - συμπεριλαμβανομένων εξωτικές τοποθεσίες θέρετρο όπως η Χαβάη και την Καραϊβική - όλο το χρόνο.

Εγγεγραμμένοι νοσοκόμες με τουλάχιστον 10 μηνών από την κλινική εμπειρία και καλές αναφορές είναι επιλέξιμες. Αυτές οι προσωρινές εργασίες, που συνήθως διαρκούν 13 εβδομάδες, είναι συχνά θέσεις προσωπικού στους χώρους εντατικής θεραπείας σε χώρους που κυμαίνονται από τις αγροτικές περιοχές στα κρουαζιερόπλοια και τα θέρετρα.

Travel νοσηλευτική προσφέρει κάτι για όλους σε κάθε στάδιο της σταδιοδρομίας: η γοητεία του ταξιδιού και μοναδικές ρυθμίσεις? ανταμείβοντας θέσεις στην κορυφή νοσοκομεία εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα? και προκλητική εργασία σε πιεσμένοι, υποεξυπηρετούμενες περιοχές.

"Για μια νοσοκόμα ή νοσηλεύτρια με ένα ευέλικτο ωράριο, νοσηλευτικής ταξιδιού μπορεί να είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή σταδιοδρομίας, καθώς προσφέρει υψηλότερη αμοιβή, την ευελιξία, την ποικιλία και συχνά την ευκαιρία για επαγγελjual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   ματικά ταξίδια", δήλωσε ο Andrea Higham, διευθυντής της Εκστρατείας Johnson & Johnson Νοσηλευτικής του μέλλοντος, μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού και την εικόνα-κτίριο που ασχολείται με την έλλειψη νοσηλευτικού μέσω νοσηλευτική υποτροφίες και τις δραστηριότητες πρόσληψη των φοιτητών νοσηλευτικής. «Είναι ένας από τους πολλούς τομείς της ειδικότητας, όπου η τρέχουσα ζήτηση υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά."

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρει συνήθως την έναρξή τους με τις εταιρείες τοποθέτησης για να καθορίσουν τα ανοίγματα. Οι υποψήφιοι συμπληρώσουν μια αίτηση, να συζητήσουν τα σχέδια και τα συμφέροντά τους με ένα διαφημιστής, και τη διεξαγωγή τηλέφωνο και πρόσωπο με πρόσωπο συνεντεύξεις με πιθανούς εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Εάν ο υποψήφιος προσφέρεται μια θέση, η ταξιδιωτική εταιρεία βοηθά με τις λεπτομέρειες των ταξιδιωτικών εγγράφων, διαπιστεύσεων και της κυκλοφορίας του, τον προσανατολισμό του νοσοκομείου, τη στέγαση (μερικά προσφέρουν δωρεάν ή επιδοτούμενα διαμερίσματα) και ακόμη ρυθμίσεις για έπιπλα και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar